welkom bij ACF-50 roest-preventie

 
 

 

 

 

Super-Lube producten voor voertuigen
Ruim uw garage maar op, 80% van uw smeermiddelen wordt overbodig door Super Lube!

SuperLube Producten hebben meerdere gemeenschappelijke eigenschappen, een daarvan is:
Ze stoten vuil af.
Dit is ideaal voor de meeste smeer-doeleinden, aangezien vuil in de smeermiddelen functioneert als slijp-middel, met extra slijtage als gevolg.
Dit is ook de reden dat SuperLube niet te krijgen is als Motorolie
Een van de eigenschappen van motorolie is het in suspensie houden van verontreinigingen, het afvoeren van vuil naar het olie-filter. Om nu toch de eigenschappen van motorolie te kunnen verbeteren heeft Synco een Engine Treatment ontwikkeld, Een toevoeging aan de motorolie waardoor de interne wrijving verminderd.
"Niet nodig" zegt u ? De stafleden van Corrosion-Control Nederland waren ook sceptisch,
Lees HIER over hun indrukwekkende ervaringen.....

Andere toepassingen voor Super Lube bij voertuigen zijn er te over:
Super Lube Gear Oil is ideaal voor gebruik in versnellingsbakken, differentieel-kasten en gesloten kettingkasten.

Super Lube Light Oil Kan voor alle andere voorkomende smeer klussen gebruikt worden, kortom alles wat glijdt, draait, schuift of rolt.
Het is echter ook ideaal voor andere toepassingen, bijvoorbeeld als "losmiddel" voor mallen en matrijzen. Zo wordt dit type olie met succes toegepast door bandenfabrikant Continental Na overschakeling op deze synthetische olie rapporteerde de fabrikant een aanzienlijk verbeterde kwaliteit van de productie, minder uitval en storingen, doordat de banden gemakkelijker, sneller en op een consistentere manier uit de vormen kwamen
continental gebruikt Synco Super Lube voor haar matrijzen als losmiddel

Super Lube Dry Film Bestaat uit droog PTFE poeder in een oplosvloeistof. Nadat de oplosvloeistof is doorgedrongen in de behandelde onderdelen en daar haar reinigende werking heeft volbracht, verdampt het volledig en laat een beschermende laag smeermiddel achter dat geen stof of vuil opneemt. Dit smeermiddel is PTFE (Teflon) een van de meest gladde stoffen ter wereld. Ideaal dus voor bijvoorbeeld deursloten. Super Lube Dri-Film Kan echter ook perfect gebruikt worden op hout, rubber en plastic.