welkom bij ACF-50 roest-preventie

 
 

 

 

 


Super-Lube producten voor hobby en vrijetijd
Ruim uw garage maar op, al die potjes en tubes worden overbodig door Super Lube!

U kent het wel, net de scharnieren behandeld met kruip-olie en na enkele dagen begint het weer, piepen en kraken!
SuperLube Producten hebben meerdere gemeenschappelijke eigenschappen, ze werken meer dan 4x langer dan de huidige producten, zijn kleur- en reukloos, bovendien vlekken ze niet ! Verder stoten ze vuil af.
Dit is ideaal voor de meeste smeer-doeleinden, aangezien vuil in de smeermiddelen functioneert als slijp-middel, met extra slijtage als gevolg.

Super Lube Synthetic lubricant Het universele smeermiddel.
Dit komt onder andere als Precisie Applicator, een handig tubetje, voorzien van clip, zodat er geen enkel excuus is om het niet bij je te dragen.
Het kan voor alle voorkomende smeer-klussen gebruikt worden, zoals molens van werp-hengels, roller-skates, skate-board wielen, airbrush applicators, scharnieren. kortom alles wat glijdt, schuift, draait, rolt, piept en kraakt.

Dit smeerprodukt is uiteraard ook verkrijgbaar in een spuitbus.

Super Lube Dry Film Bestaat uit droog PTFE poeder in een oplosvloeistof. Nadat de oplosvloeistof is doorgedrongen in de behandelde onderdelen en daar haar reinigende werking heeft volbracht, verdampt het volledig en laat een beschermende laag smeermiddel achter dat geen stof of vuil opneemt. Dit smeermiddel is PTFE (Teflon) een van de meest gladde stoffen ter wereld. Ideaal dus voor bijvoorbeeld sloten. Super Lube Dri-Film Kan echter ook perfect gebruikt worden op hout, rubber en plastic.Super Lube Producten worden onder andere aanbevolen door:

UMI Performance suspension recommends Synco Super Lube