Corrosion-Control Europe, Synthetische smeermiddelen en moderne corrosie bestrijding

 
 

 

 

 


Super-Lube in de gezondheidszorg

Bespaar kosten, reduceer onderhoud, verminder uitval van apparaten, instrumenten end machines.

SuperLube Producten hebben een breder toepassingsgebied dan gangbare smeermiddelen, heeft een extreem lage wrijvings-coŽfficiŽnt (minder slijtage), is bestand tegen extreme temperaturen, verdampt niet en trekt geen vuil aan.
Door het brede toepassingsgebied van de Superlube producten kunt u uw vet- en olie voorraad voor onderhoud met meer dan de helft terug brengen.

Daarnaast is SuperLube synthetisch, biologisch afbreekbaar, USDA gekeurd voor gebruik in de voedsel-industrie, geurloos, en voorzien van een anti-bacteriťle toevoeging.
Superlube is dus ideaal voor gebruik in de medische sector.

Praktijkvoorbeelden:
Een Sterilisatieafdeling in het Oosten van het land had problemen met de wielen van instrumentenkarren. Deze dienen voor transport van instrumenten van de operatiekamers naar de centrale sterilisatie-afdeling (CSA).
Tijdens dit transport moeten de transportkarren door een desinfector, om verplaatsing van schadelijke micro-organismen te voorkomen. De hoge temperatuur (+90 graden Celsius) in deze desinfector bleek fataal voor de smering van de wielen van deze karren. Gevolg was een veelvuldige uitval en regelmatige vervanging van de wielen was noodzakelijk.

In 2007 zijn de wielen wederom vervangen en tevens gesmeerd met Synco Superlube Synthetisch vet. Het resultaat was verbluffend! Nadat voorheen de wielen elke twee maanden vervangen dienden te worden, functioneren ze nu al meer dan een jaar probleemloos.

Vele fabrikanten van medische apparatuur vertrouwen op Synco Superlube .

powerfloat Equine Dentistry