welkom bij ACF-50 roest-preventie

 
 

 

 

 


Super-Lube Railroad Grease
Aanzienlijke reductie in geluidsoverlast en slijtage

De karakteristieke en irritante krijsgeluiden van stalen treinwielen op stalen rails, in het bijzonder in bochten, kan geminimaliseerd of zelfs geŽlimineerd worden door de juiste smering met de ideale smeermiddelen en methonde.

Diverse rail-exploitanten over de gehele werels hebben het geluidsprobleem opgelost door het gepatenteerde Synco SuperLube Railroad Grease te gebruiken. Dit product kan aangebracht worden met de standaard smeermethoden.

Vanwege de hoge smerende eigenschappen van Synco SuperLube Railroad Grease en de typische kleefkracht, kan een zeer efficiŽnte smering en geluidsreductie worden bereikt. Het is in het bijzonder effectief onder zware drukken, zoals op kan treden in het typische wiel-rail contact onder treinen.

Synco SuperLube Railroad Grease is 100% synthetisch. Het is gebaseerd op Tetrafluoro-Ethyleen Polymeer, een van de meest gladde materialen die beschikbaar zijn. Het bevat geen siliconen of petroleum destillaten. Het is niet-toxisch, afbreekbaar en veroorzaakt geen vevuiling van het grondwater. Het is geschikt voor gebruik tussen de -54 en +232ļC, het is waterproof en zal dus niet wegspoelen.

Mocht Interrail, verantwoordelijk voor het grootste deel van de Nederlandse Spoorwegen, besluiten om Super-Lube Railroad Grease toe te gaan passen, zal hierdoor niet alleen de geluidsoverlast afnemen, maar ook de slijtage aan het onderstel van de treinen. Hierdoor zal het aantal vertragingen als gevolg van reparaties (denk aan de herfst-perikelen met de "vallende bladeren" problematiek) aanzienlijk afnemen.

Wereldwijd gebruiken de volgende bedrijven tot grote tevredenheid Synco SuperLube Railroad Grease voor geluidsreductie en vermindering van wiel- en rail-slijtage

San Diego Trolley, San Diego, California

San Diego Imperial Valley Railroad, San Diego, California

Santa Clara Valley Transit Authority, San Jose', California

Tri-Met Transit, Portland, Oregon

Houston Metro Rail, Houston, Texas

New Jersey Transit, Jersey City, New Jersey

Metro Rail, Minneapolis/St. Paul, Minneapolis, Minnesota

Toronto Transit Commission, Toronto, Ontario CANADA

Midlands Rail, United Kingdom.