welkom bij ACF-50 roest-preventie

 
 

 

 

 

Corrosion-Block anti-corrosie formule
Dé keuze van professionals

Wederom een professionele gebruiker die Corrosion-Block aanbeveelt in haar handleiding
Conmet beveelt corrosionblock vet aan voor vrachtwagens
ConMet, fabrikant van vrachtwagen-naven is overtuigd van de superieure werking van Corrosion-Block Vet

Corrosion-Block wordt gefabriceerd door Lear Chemical ook fabrikant van ACF-50 het bekende anti-corrosie middel uit de luchtvaart.
een complete oplossing voor ieder roestprobleem
Bijzonder goede bescherming voor electronisch en mechanisch materieel en componenten voor Luchtvaart, Scheepvaart, Transport en Industrie.
Corrosion-Block stopt bestaande corrosie en beschermt.Één bus Corrosion-Block maakt een groot aantal andere produkten overbodig!

Een uitleg: Corrosie (roest, oxidatie van metalen) is een natuurlijk fenomeen dat metaal vernietigt door een chemische/elektrochemische reactie. Het metaal wordt, meestal met behulp van een elektrolyt, omgezet in een stabiele ijzerverbinding zoals oxide, hydroxide of sulfaat. De snelheid waarmee de omzetting plaatsvindt hangt grotendeels af van de omgeving waaraan het metaal wordt blootgesteld en het onderhoud wat er aan het materiaal gepleegd wordt. Metalen blootgesteld aan maritieme omgevingen, vocht en tropische temperaturen, en chemische omgevingen in de industrie lijden het meest onder corrosie. De neiging van metaal om te roesten is een groot probleem dat leidt tot een waardedaling, verminderde veiligheid en functionaliteit van onze investeringen.

Corrosion-Block heeft superieure eigenschappen:
 • Het stopt bestaande corrosie
 • Voorkomt nieuwe corrosie gedurende 12-18 maanden
 • Dringt net als kruip-olie door in alle kieren, haarscheurtjes en schroefdraad
 • Het is geschikt als licht smeermiddel
 • Geleidt geen stroom, dus ideaal om electronica te beschermen


 • Corrosie depots zijn eigenlijk kleine baterijen Ze hebben vocht nodig om de ionen aan af te staan, dit vocht zorgt ook voor geleiding en zuurstofvoorziening voor de reactie. Haal het vocht weg, en de reactie stopt. Dit geld ook voor de zuurstof, haal het weg, en het corrosie-proces stopt.

  De meeste anti-corrosie middelen sluiten het vocht op, en veroorzaken juist corrosie als de afsluitende laag (meestal op was-basis) hard wordt. Deze producten zijn dan ook alleen werkzaam op nieuwe, absoluut vochtvrije metalen. In alle andere gevallen wakkeren ze juist corrosie aan!

  Hieronder ziet u de werking van Corrosion-Block
  Corrosion-Block wordt op de roest-plek verneveld, de vloeistof dringt door en verdringt het vocht.  Het vocht verdampt en Corrosion-Block vormt de roest om in een beschermende emulsie.

  Corrosion-Block is leverbaar in de volgende eenheden:
  -400 ml spuitbus
  - Literfles met handig navulbaar pompflesje
  -4 Liter jerrycan, voor de grootverbruikers

  Corrosion-Block heeft ook een universeel High Performance vet ontwikkeld met anti-corrosieve eigenschappen, Dit is leverbaar in:
  -Tubes van 60 gram
  -Vetpatronen van 400 gram.
  -Potten van 454 gram